ANVÄNDNINGSOMRÅDEN: 100% EKOLOGISKT

Vi vet redan att att Kangenvatten är hälsosamt att dricka... 

Men visste du att Enagics® joniseringsmaskin också skapar 5 olika typer av vatten som alla är användbara som ekologisk rengöring? Så nu kan vi även hålla våra hem renare på helt naturligt sätt! 

På följande sätt kan de använda de olika vattnen:

Starkt Kangenvatten (pH 11)  
Starkt Kangenvatten upprätthåller hygienen i ditt dagliga liv tack vare dess starka rengörande effekt. Det kan hjälpa till vid hantering av mat, rengöring, fläckborttagning och till och med att diska i utan att du behöver använda skadliga kemikalier. Obs! Detta vatten skall EJ drickas!

Kangenvatten (pH 8,5 - 9,5)
Detta vatten passar perfekt till att dricka, laga mat, sköta trädgården och mycket mer. Ta hand om din kropp och återfukta den med Kangenvatten varje dag!

Neutralt vatten (pH 7,0)
I och med att detta vatten är fritt från klorin, rost och grumlighet blir det ett perfekt dricksvatten att använda när du blandar till barnvälling eller intar dina läkemedel. Det neutrala vattnet är filtrerat men inte joniserat.

Lätt surt vatten (pH 4,0 - 6,0)
Detta lätt sura vatten uppmärksammas för dess sammandragande effek- ter. Det är enastående att använda för försiktig rengöring, till den perso- nliga hygienen och som skönhetsvatten. Det hjälper också till att bevara smaken på mat som du fryser in!

Starkt surt vatten (pH 2,5)
Detta vatten har utsökt rengöringsförmåga. Använd det starka sura vattnet att desinfisera köksredskap och diskbänk så att inga bakterier kan förorena maten du lagar. Obs! Detta vatten skall EJ drickas!